home

Trainer en coach Carla Cazier

"Ik kwam van school, kreeg een baan op kantoor en kopieerde hoe mijn collega’s werkten. Een veilig gevoel. En dat was enkel de buitenkant van de wereld."
Kijken wat er bij mij vanbinnen gebeurde deed ik niet, dat was nog enger. Ik was zo bang om niet perfect te zijn of wat anderen van mij dachten. Dit leidde uiteindelijk tot een Burn-out. Het mezelf niet waard voelen, gehoord of gezien te worden. Alleen al de gedachten van het maken van keuzes verlamde mij. Ik koos voor de makkelijke weg, anderen maakten de keuzes voor mij en ik volgde. Achteraf gezien ben ik dankbaar dat ik ziek was geworden. Ik heb in deze tijd veel geleerd en zoveel liefde ervaren om mij heen door mij kwetsbaar op te stellen. Wat ik heb gemist tijdens mijn herstel was het delen van ervaringen met lotgenoten, een soort spreekuur waar je vrijblijvend kan binnenlopen.
Een Burn-out bij anderen kan ik helaas niet voorkomen. Wel kan ik je inzicht geven hoe ons lichaam en gedachten werken. Deze workshops vormen een basis voor verschillende uitdagingen in je leven.
Naast het geven van workshops heb ik een eigen coaching praktijk. Een individuele coaching behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Carla Cazier


E:info@carlacazier.nl T:06 23947174
KvK-nummer: 70402647